Statuten Sparta Bromfietsclub | 8 Mei 2000

De officiele statuten van de Sparta Bromfietsclub, opgesteld op 8 mei 2000 te Apeldoorn. Download document »

Folder Sparta 1976

Folder Sparta 1976 | 1 Januari 1976

Een folder van Sparta, uit 1976. Hierin staan de: Sparta Lucky, Sparta Buddy, Sparta Tour 505, Sparta Sport 2V en 3V Download document »

Financien 2018-2019 | 3 Maart 2019

Financiële stukken die worden besproken op aanstaande vergadering Download document »

Agenda vergadering 9 maart 2019 | 3 Maart 2019

Agenda van de vergadering op 9 maart 2019 Download document »

Niet vastgestelde notulen 2018 | 3 Maart 2019

Niet vastegestelde notulen van 2018 Download document »

Privacyverklaring Sparta Bromfietsclub | 25 Mei 2018

Dit document bevat de privacyverklaring van de Sparta Bromfietsclub. Ook in te zien voor niet-leden. Download document »

Sparta Happy AV. Artikel tijdschrift Bromfiets. "Eendagsvlieg"

Sparta Happy AV. Artikel tijdschrift Bromfiets. "Eendagsvlieg" | 10 Januari 2018

Artikel uit het tijdschrift Bromfiets over het Sparta Happy AV prototype dat in bezit is van de bromfietsclub. Het prototype is nu veilig gesteld in de collectie van het CODA (Apeldoorns archief) Download document »

Folder Sparta Bromfietsclub

Folder Sparta Bromfietsclub | 14 Augustus 2014

Een folder over de Sparta Bromfietsclub Download document »

Ontsteking  afstellen

Ontsteking afstellen | 15 Januari 2012

Een handleiding over het afstellen van een Bosch contactpunten-ontsteking. Download document »

Handleiding Sparta GF50

Handleiding Sparta GF50 | 18 Oktober 2011

Een handleiding voor de Sparta GF50. Download document »

Pagina:

Bestandscategorie├źn

Toelichting Documenten

De documentatie op deze pagina is niet openbaar beschikbaar. Om toegang te krijgen tot een kleine selectie: Meld je aan.

Wilt u alle documenten tot uw beschikking?  Word dan lid van de Sparta Bromfietsclub.

Alle documentatie op deze site zijn eigendom van de Sparta Bromfietsclub. Zij mogen niet zonder uitdrukkelijke toestemming van de Sparta Bromfietsclub verspreid, veranderd, verkocht of gepubliceerd worden op andere plaatsen, in welke vorm dan ook.

Adobe button

Al deze documenten zijn .pdf bestanden. Om deze te kunnen openen bent u Adobe Reader nodig. Klik op de knop hier boven om de nieuwste versie te downloaden.