Folder Sparta DUSOR VS

Folder Sparta DUSOR VS | 1 Januari 1977

online voor premium gebruikers

Een folder van importeur DUSOR uit de Verenigde Staten van Amerika. Hierin staat een Amerikaanse export variant van de Sparta Buddy Download document »

Folder DUSOR VS

Folder DUSOR VS | 1 Januari 1977

online voor premium gebruikers

Een uitgebreide folder van importeur DUSOR uit de Verenigde Staten van Amerika. Hierin staan de Amerikaanse exportversies van de Sparta Buddy in de varianten: Sparta Buddy, Sparta Deluxe Download document »

Folder Sparta snorfietsen 1976

Folder Sparta snorfietsen 1976 | 1 Januari 1976

online voor premium gebruikers

Een folder over de Sparta snorfietsen, uit 1976. Hierin staan de: Sparta Funny TV, Sparta Funny TVA, Sparta Happy Download document »

Folder Sparta 1975

Folder Sparta 1975 | 1 Januari 1975

online voor premium gebruikers

Een folder van Sparta, uit 1975. Hierin staan de: Sparta Lucky, Sparta Buddy, Sparta Tour 505, Sparta Sport 2V en 3V, Download document »

Montage handleiding JLO V49 motorblok | 18 November 2018

online voor premium gebruikers

Montagehandleiding van het JLO V49 motorblok. Geschreven door Ad Brinkman. Download document »

Sparta Sport 3V / 4V Rempedaal

Sparta Sport 3V / 4V Rempedaal | 1 Mei 2018

online voor premium gebruikers

tekening van een rempedaal voor de Sparta Sport 3V of 4V. Download document »

Voorraadlijst nieuwe onderdelen onderdelenfonds | 4 Maart 2018

online voor premium gebruikers

Prijzen en beschikbaarheid onder voorbehoud. Download document »

Honderd Jaar Sparta. Artikel tijdschrift Bromfiets

Honderd Jaar Sparta. Artikel tijdschrift Bromfiets | 10 Januari 2018

online voor premium gebruikers

Artikel uit het tijdschrift bromfiets naar aanleiding van het honderd jarig bestaan van Sparta. Download document »

Tassenrek Politie ULM tekeningen

Tassenrek Politie ULM tekeningen | 14 Maart 2017

online voor premium gebruikers

Een complete set tekeningen waarmee het tassenrek van de Sparta Politie ULM en de Sparta PTT bromfietsen kan worden nagemaakt. Download document »

Bing carburateuronderdelen

Bing carburateuronderdelen | 4 December 2014

online voor premium gebruikers

Een boek met daarin van heel veel Bing carburateurs alle onderdelen en de bijbehorende prijzen. Download document »

Pagina:

Bestandscategorie├źn

Toelichting Documenten

De documentatie op deze pagina is niet openbaar beschikbaar. Om toegang te krijgen tot een kleine selectie: Meld je aan.

Wilt u alle documenten tot uw beschikking?  Word dan lid van de Sparta Bromfietsclub.

Alle documentatie op deze site zijn eigendom van de Sparta Bromfietsclub. Zij mogen niet zonder uitdrukkelijke toestemming van de Sparta Bromfietsclub verspreid, veranderd, verkocht of gepubliceerd worden op andere plaatsen, in welke vorm dan ook.

Adobe button

Al deze documenten zijn .pdf bestanden. Om deze te kunnen openen bent u Adobe Reader nodig. Klik op de knop hier boven om de nieuwste versie te downloaden.