Brommers kieken in de Karke in Steenderen

Weekend 11 - 12 aug

Mobiel erfgoed ontmoet religieus erfgoed in de Remigiuskerk

Inmiddels een terugkerend evenement. Mobiel erfgoed ontmoet religieus erfgoed in de Remigiuskerk in Steenderen. Nu is het thema De Nederlandse bromfietsen en daar kan Sparta natuurlijk niet in ontbreken. We zullen dan ook aanwezig zijn met onze clubstand en enkele Sparta bromfietsen. Verder kun je andere merken verwachten als Berini, Jamathi, Batavus, Fongers en noem maar op. Op zaterdag 11 augustus is er een toertocht voor alle merken klassieke bromfietsen door het prachtige Achterhoekse landschap. De toertocht is uitgezet door leden van de Sparta bromfietsclub.

Deelnemers voor deze toertocht kunnen  zich tussen 10 en 11 uur in de kerk inschrijven. Inschrijving voor toerrit, incl entree voor de tentoonstelling kost € 6,00 Het bedrag zal ten goede komen voor het onderhoud aan het kerkgebouw.

Op zondagmiddag 12 augustus organiseert Hotel Heezen op het marktplein naast de kerk een Streekproduktenmarkt met live muziek. Alle ingrediënten voor een gezellig festijn zijn aanwezig.

Dorpsstraat 20 in Steenderen. info: Jan Bijvank e-mail: j.bijvank@weevers.nl 06 29 58 57 79