Evenementen

Sparta Plusdag

Zondag 3 jun

Voor al uw informatie omtrent Sparta

Dit is een leuk evenement waar Sparta liefhebbers van zowel Sparta motoren, brommers en snorfietsen elkaar kunnen ontmoeten. Er zullen weer diverse handelaren in Sparta bromfiets- en motoronderdelen aanwezig zijn en ook de Sparta bromfietsclub en de Sparta motorclub zullen hier met een clubstand staan. Daar kun je terecht voor informatie over jouw Sparta, maar ook verkopen we ongedoopte olie voor de ILO blokken, Sparta stickers, schakelveren en andere Sparta items. s’middags zijn er toertochten voor Sparta motor en bromfietsen.

 

De onderdelenmarkt is geopend van 10:00 tot 16:00. De toertocht start rond 13:00, vlak na het vertrek van de motoren.

Adres: Sparta fabriek, Wilmersdorf 37, 7327 AD in Apeldoorn. Info: Sparta motorclub, Peter Verkleij

Telefoon: 0182-571342


« Terug naar Evenementen

Sparta voor 't leven

Geachte Sparta bezitter,

In de allereerste plaats willen wij U gelukwensen met het feit, dat U zich een Sparta bromfiets heeft aangeschaft! Hetgeen U hierover reeds verteld is, zal overtroffen worden door Uw eigen ervaringen, nu U één der modernste bromfietsen bezit. Deze zal Uw leven veraangenamen en mogelijk maken dat U thand in plaatsen kunt komen, die U vroeger met moeite en grote onkosten hebt kunnen bereiken. Wij van onze kant hebben alles gedaan en zullen ook in de toekomst redelijkerwijze gesproken nog alles doen om U tot een tevreden Sparta-gebruiker te maken. Daarvoor moeten wij echter voor alles Uw hulp inroepen door dit instructieboekje goed te lezen en de aanwijzingen nauwkeurig op te volgen.

U zult begrijpen, dat de Sparta, die zo weinig gecompliceerd en toch tot zulke grote daden in staat is, met overleg behandeld dient te worden, wil hij zijn functie goed blijven verrichten.

Dit boekje zal u een leidraad geven voor het rijden, de behandeling en de regelmatige controle.

Laat echter eventueel optredende storingen steeds door een goed vakman opzoeken en herstellen.

Wij wensen U heel veel genoegen toe met Uw bezit en twijfelen er niet aan of Uw Sparta zal U dit genoegen ook geven!

Sparta Rijwielen- en Motorenfabriek N.V. Apeldoorn

 

Ongeveer 45 jaar na het publiceren van deze tekst heeft de Sparta bromfietsclub de taak op zich genomen om  te zorgen dat Sparta's ook echt voor het leven meegaan. Op deze website proberen wij de bezitters van Sparta bromfietsen zo goed mogelijk te helpen om nu zelf het onderhoud aan hun rijwielen te plegen en ook om de hobby, middels toertochten, beurzen en andere evenementen, nóg leuker te maken.

 

Facebook

Like ons op Facebook en blijf zo op de hoogte van de club: