Sparta Plusdag 2017

Zondag 11 jun

Dit jaar in juni, de Sparta Plusdag

Spartaplusdag op zondag 11 juni 2017

Tijdens de Sparta plus dag is er weer de mogelijkheid om op zoek te gaan naar onderdelen voor de Sparta motor en bromfiets. Ditmaal zullen we ook vanuit de Sparta bromfietsclub onderdelen verkopen. Ook zal er aandacht zijn voor 100 jaar Sparta geschiedenis. Voor de bromfietsen is er een mooie toertocht uitgezet over mooie landelijke weggetjes van Voorst en Beekbergen. Onderweg zal er een bezoek worden gebracht aan een museum. De onderdelenmarkt is geopend van 10:00 tot 16:00. De toertocht start rond 13:00, vlak na het vertrek van de motoren.

Adres: Sparta fabriek, Wilmersdorf 37, 7327 AD in Apeldoorn. Info: Sparta motorclub, Peter Verkleij