Evenementen

Sparta Plusdag 2017

Zondag 11 jun

Dit jaar in juni, de Sparta Plusdag

Spartaplusdag op zondag 11 juni 2017

Tijdens de Sparta plus dag is er weer de mogelijkheid om op zoek te gaan naar onderdelen voor de Sparta motor en bromfiets. Ditmaal zullen we ook vanuit de Sparta bromfietsclub onderdelen verkopen. Ook zal er aandacht zijn voor 100 jaar Sparta geschiedenis. Voor de bromfietsen is er een mooie toertocht uitgezet over mooie landelijke weggetjes van Voorst en Beekbergen. Onderweg zal er een bezoek worden gebracht aan een museum. De onderdelenmarkt is geopend van 10:00 tot 16:00. De toertocht start rond 13:00, vlak na het vertrek van de motoren.

Adres: Sparta fabriek, Wilmersdorf 37, 7327 AD in Apeldoorn. Info: Sparta motorclub, Peter Verkleij
Telefoon: 0182-571342


« Terug naar Evenementen

Sparta voor 't leven

Geachte Sparta bezitter,

In de allereerste plaats willen wij U gelukwensen met het feit, dat U zich een Sparta bromfiets heeft aangeschaft! Hetgeen U hierover reeds verteld is, zal overtroffen worden door Uw eigen ervaringen, nu U één der modernste bromfietsen bezit. Deze zal Uw leven veraangenamen en mogelijk maken dat U thand in plaatsen kunt komen, die U vroeger met moeite en grote onkosten hebt kunnen bereiken. Wij van onze kant hebben alles gedaan en zullen ook in de toekomst redelijkerwijze gesproken nog alles doen om U tot een tevreden Sparta-gebruiker te maken. Daarvoor moeten wij echter voor alles Uw hulp inroepen door dit instructieboekje goed te lezen en de aanwijzingen nauwkeurig op te volgen.

U zult begrijpen, dat de Sparta, die zo weinig gecompliceerd en toch tot zulke grote daden in staat is, met overleg behandeld dient te worden, wil hij zijn functie goed blijven verrichten.

Dit boekje zal u een leidraad geven voor het rijden, de behandeling en de regelmatige controle.

Laat echter eventueel optredende storingen steeds door een goed vakman opzoeken en herstellen.

Wij wensen U heel veel genoegen toe met Uw bezit en twijfelen er niet aan of Uw Sparta zal U dit genoegen ook geven!

Sparta Rijwielen- en Motorenfabriek N.V. Apeldoorn

 

Ongeveer 45 jaar na het publiceren van deze tekst heeft de Sparta bromfietsclub de taak op zich genomen om  te zorgen dat Sparta's ook echt voor het leven meegaan. Op deze website proberen wij de bezitters van Sparta bromfietsen zo goed mogelijk te helpen om nu zelf het onderhoud aan hun rijwielen te plegen en ook om de hobby, middels toertochten, beurzen en andere evenementen, nóg leuker te maken.

 

Facebook

Like ons op Facebook en blijf zo op de hoogte van de club: