Nationaal Veteraan Treffen Woerden

Zaterdag 22 sep

Jaarlijks vindt eind september op het Exercitieveld in Woerden tussen 9.00 en 17.00 uur het Nationaal Veteraan Treffen plaats, in 2018 is dat op zaterdag 22 september, ditmaal alweer voor de 28e keer! Kortom, zet alvast in de agenda. Al sinds 1990 is het een evenement van internationale allure, waar vele deelnemers en liefhebbers van klassieke twee- en driewielers op afkomen. Alleen al de vele deelnemende voertuigen vormen een waar openluchtmuseum! In 2017 werd het Nationaal Veteraan Treffen zelfs uitgeroepen tot Woerden's no.1 evenement van het jaar!

Exercitieveld, 3441 EM Woerden