Forum

Dit is een topic in Forum » De Vereniging » Bestuur en lidmaatschap » bestuursvergadering

Geert
Citeer
Privébericht
Naar profiel
Geert

Aankomende donderdag hebben wij weer een bestuursvergadering. 

Heeft een van jullie nog iets waar wij het in die vergadering over moeten hebben? 

 

Grtjs

Geert

sparta_333
Citeer
Privébericht
Naar profiel
sparta_333

Hoi Geert, ik heb er de laatste koerier eens bijgenomen en daar werd er geopperd om het middenblad in kleur te laten afdrukken? Hebben jullie al meer info of dit kan? Mss dat je dat eens kan navragen?

En is er al enig nieuws over de scooter onderdelen die ook nog voor de Sparta brommers kunnen gebruikt worden?

Grtz Stijn

IvoB
Citeer
Privébericht
Naar profiel
IvoB

Hoi Geert,

Misschien eens een Sparta Clubdag ofzo, naast de bestaande onderdelendag. Waar ook de niet betalende leden heen kunnen, misschien tegen een kleine bijdrage dan. Nu is het seizoen natuurlijk wel afgelopen, maar misschien iets voor t voorjaar. Misschien dat ik wel een grote overdekte plek kan regelen in t midden van t land, maar dat durf ik nog niet te beloven.

Groetjes

Goof
Citeer
Privébericht
Naar profiel
Goof

Geert,

Er zijn bijna 1000 geregistreerde gebruikers van deze website en die dankbaar gebruik (kunnen) maken van de kennis die via dit forum aanwezig is. Op een kleine(?) groep na, ontmoeten weinig leden elkaar daadwerkelijk. Dit wordt mede veroorzaakt doordat men verspreid over het hele land woont en niet bekend is wie, waar woont. Onder de leden zijn er waarschijnlijk veel die bereid zijn om andere leden te helpen bij lastige klussen. Nu is mijn vraag of het een idee is om leden die bij elkaar in de buurt wonen met elkaar in contact te brengen. Je zou een "tool" kunnen maken op de site waar leden die willen helpen en leden die hulp zoeken met elkaar kunnen afspreken. Op deze wijze wordt de aanwezige kennis ook beter verspreid dan alleen via de virtuele wereld.

Geert
Citeer
Privébericht
Naar profiel
Geert

Altijd leuk, feedback Smile 
Sommige dingen kan ik nu al beantwoorden:

  • Middenblad in kleur, ga ik navragen. Echter ligt nu wel de focus op wat anders rondom de Koerier. Ton ontvangt namelijk véél te weinig artikelen hiervoor, daarom moest het nummer van deze zomer al overgeslagen worden. Wij willen eerst proberen dat probleem te verhelpen. Iemand van jullie ideeen hiervoor?  Met 400 (betalende) clubleden had ik niet verwacht dat we dit probleem zouden hebben... Cry
  • Scooter onderdelen wordt nog aan gewerkt, ga ik navragen hoe de huidige status is. Dat wordt trouwens niet door bestuursleden gedaan maar door een paar leden uit Noord-Holland waarvan één bij een scooterzaak werkt. Wink
  • Sparta Clubdag, die hebben we al! Elk jaar meestal in mei is de Sparta Plusdag op het parkeerterrein van de fabriek in Apeldoorn. Die is vrij toegankelijk voor iedereen. Een paar jaar geleden hebben we in het najaar ook een clubBBQ gehouden, zoiets willen we dit najaar weer gaan doen maar dan zonder de BBQ maar wel met iets anders. Daar komt sowieso een stukje over in de komende Koerier (en vervolgens ook de nieuwsbrief). Die dag wordt net als bijna al onze andere activiteiten ook toegankelijk voor niet-leden, mogelijk wordt er dan wel (iets meer) onkostenvergoeding gevraagt. Waarschijnlijk hadden Wilfred en Piet hier al een locatie voor bedacht, zo niet dan hoor je het, Ivo.  
  • Leden elkaar ontmoeten laten ontmoeten, graag! Om dit te helpen hebben we dit voorjaar een lijst met contactgegevens van alle clubleden die dat willen gestuurd bij de nieuwsbrief. Of dat in de website verwerkt kan worden met ook niet-leden kunnen we wel bespreken komende donderdag. 
Wauteurz
Citeer
Privébericht
Naar profiel
Wauteurz

Hoi Geert,

Voor dat laatste punt, het ontmoeten via de forums en het afgeven van de betreffende informatie zou altijd een sub-forum gemaakt kunnen worden onder de groepen 'algemeen' of 'de vereniging'. Dit lijkt mij een goede optie, en daarom een oplossing die besproken mag worden. SmileOver dit topic

Gestart 6 Oktober 2014 door Geert

Laatste reactie door Wauteurz


Meest recente posts

Motorbeugels nu op mp
Weet niet meer wie er laatst beugels zocht voor de motorophanging,...
16 September | 22:18 uur door Ouwe Luuk

gegevens coda
Het brommer VIN nr. 314380 Boek 16, pagina 154: Datum:...
16 September | 19:18 uur door Geert

Voorstellings rondje
Gefeliciteerd met t kenteken. Nog een technische keuring gehad ook?
15 September | 18:22 uur door Ouwe Luuk

Gezocht balhoofdset voor SE50
Ik bedoel de lagerschalen incl de kogels. Een foto lukt wel maar...
15 September | 12:58 uur door nwam69

Dikte kabels
Dank voor deze info!! Gr. Koos
14 September | 20:52 uur door Koosolex

Facebook

Like ons op Facebook en blijf zo op de hoogte van de club: