Nieuws

Uitnodiging Sparta tentoonstelling in het CODA

22 April 2018

Uitnodiging opening Sparta tentoonstelling in het CODA museum

CODA Museum zet bekende ontwerpen van Sparta in een bijzonder en artistiek daglicht tijdens de tentoonstelling 'Sparta, de sleutel tot een rijker leven'

 

De tentoonstelling brengt honderd jaar Sparta in beeld, met fietsen, brommers, en motoren van het Apeldoornse merk. Daarnaast worden er ook veel andere voorwerpen dan rijwielen tentoongesteld, zoals affiches, reclamemateriaal en foto's. 

Rondom de tentoonstelling worden in CODA tal van activiteiten georganiseerd voor jong en oud(er). Van boeiende lezingen en rondleidingen door echte Spartaliefhebbers tot workshops sieraden maken met gerecyclede binnenbanden of de mogelijkheid om in Virtual Reality het ‘vrije rijden’ te ervaren.

Ook de Sparta bromfietsclub is aanwezig met een stand.

 

De tentoonstelling wordt op zondag 29 april om 14.30 uur geopend in CODA Museum. CODA directeur Carin Reinders nodigt je van harte uit de opening bij te wonen. Je kunt je aanmelden via aanmeldingen@coda-apeldoorn.nl of 055-5268565.

 

Voor wie er op een Sparta fiets, bromfiets of motor komt is er bij de ingang, langs het museum, mogelijkheid om jouw Sparta rijwiel te parkeren.

 

Een entreekaart kost €10,- p.p. maar met een groep groter dan 15 personen is dit €7,50 p.p.  Het is dus handig om je als groep aan te melden. Met een museum jaarkaart is de entree gratis. 

 

CODA Museum zit midden in de stad op Vosselmanstraat 299, 7311 CL in Apeldoorn. De ingang vindt u op de hoek met de Roggestraat. Kom je met de auto, dan kun je parkeren in garage Museum Centrum aan de Roggestraat 133. (doorrijhoogte 1,95 meter) Het CODA-gebouw is aan de overkant. https://www.q-park.nl/nl/parkeren-bij-q-park/per-stad/apeldoorn/museum-centrum

 

Auto’s met een aanhangwagen of bestelbusjes kunnen het beste parkeren aan de Loolaan.  Deze parkeerplaatsen lopen evenwijdig met de straat en zijn dus ideaal voor auto's met aanhangwagens. Ook is het grootste deel van de Loolaan vergunningvrij en kun je daar gratis parkeren. (let wel goed op de borden die de parkeerzone aangeven.  Anders krijg je alsnog een dure prent)  Jullie kunnen dan op de motor, brom- of snorfiets richting het Centrum rijden. De Loolaan gaat over in de Vosselmanstraat. Na het links gelegen politiebureau ga je scherp met de bocht mee naar links, langs de Brandweerkazerne. Na de Brandweerkazerne zie je de entree van het CODA museum.

 

Kijk voor meer informatie over de tentoonstelling op: https://www.coda-apeldoorn.nl/nl/agenda/sparta


« Terug naar Nieuws

Nieuws archief


Evenementen

  • Zaterdag 23 feb Oldtimer tweewielerbeurs Zuidbroek lees meer ...

Bekijk alle evenementen »

Facebook

Like ons op Facebook en blijf zo op de hoogte van de club: