Evenementen

Motormarkt Balkbrug

Zaterdag 6 apr

De bekende motor- en bromfietsmarkt die al sinds jaar en dag in Hardenberg georganiseerd werd, krijgt een doorstart in Balkbrug op een daarvoor perfect geschikte locatie, namelijk in de “Diamanthal” (Hoogeveenseweg 38, 7707 CH Balkbrug).

In de Diamanthal worden vaker markten en andere evenementen van (sport-)verenigingen georganiseerd. De vernieuwde Motormarkt is dus verzekerd van een goede bereikbaarheid, ruim voldoende parkeergelegenheid en een soepel verloop van het evenement. De Diamanthal bevindt zich aan een doorgaande weg in Balkbrug en is rondom voorzien van ruime parkeergelegenheid. Verkeersregelaars zullen het verkeer en het parkeren in goede banen leiden.

Voor meer info: https://motormarktbalkbrug.nl/

De stand van de Sparta Bromfietsclub staat niet op deze markt. 


« Terug naar Evenementen

Sparta voor 't leven

Geachte Sparta bezitter,

In de allereerste plaats willen wij U gelukwensen met het feit, dat U zich een Sparta bromfiets heeft aangeschaft! Hetgeen U hierover reeds verteld is, zal overtroffen worden door Uw eigen ervaringen, nu U één der modernste bromfietsen bezit. Deze zal Uw leven veraangenamen en mogelijk maken dat U thand in plaatsen kunt komen, die U vroeger met moeite en grote onkosten hebt kunnen bereiken. Wij van onze kant hebben alles gedaan en zullen ook in de toekomst redelijkerwijze gesproken nog alles doen om U tot een tevreden Sparta-gebruiker te maken. Daarvoor moeten wij echter voor alles Uw hulp inroepen door dit instructieboekje goed te lezen en de aanwijzingen nauwkeurig op te volgen.

U zult begrijpen, dat de Sparta, die zo weinig gecompliceerd en toch tot zulke grote daden in staat is, met overleg behandeld dient te worden, wil hij zijn functie goed blijven verrichten.

Dit boekje zal u een leidraad geven voor het rijden, de behandeling en de regelmatige controle.

Laat echter eventueel optredende storingen steeds door een goed vakman opzoeken en herstellen.

Wij wensen U heel veel genoegen toe met Uw bezit en twijfelen er niet aan of Uw Sparta zal U dit genoegen ook geven!

Sparta Rijwielen- en Motorenfabriek N.V. Apeldoorn

 

Ongeveer 45 jaar na het publiceren van deze tekst heeft de Sparta bromfietsclub de taak op zich genomen om  te zorgen dat Sparta's ook echt voor het leven meegaan. Op deze website proberen wij de bezitters van Sparta bromfietsen zo goed mogelijk te helpen om nu zelf het onderhoud aan hun rijwielen te plegen en ook om de hobby, middels toertochten, beurzen en andere evenementen, nóg leuker te maken.

 

Facebook

Like ons op Facebook en blijf zo op de hoogte van de club: