Forum

Dit is een topic in Forum » Algemeen » Galerij » Sparta sport en spartamatic

RamonDeelen
Citeer
Privébericht
Naar profiel
RamonDeelen

Hallo, ik zal me even voorstellen, ik ben Ramon en ben 16 jaar jong. Ik heb voor mijn 14 verjaardag een spartamatic tv uit 1968 gekregen. En nee, niet om op te crossen of gaar te rijden maar om dat ik het leuk vind. Toen, een half jaar later (2015) heb ik nog een brommer gekocht. Helaas geen sparta maar een mobylette kaptein s1 uit 1955. En nu ik 16 ben heb ik in de vakantie weer de hele zomer gewerkt bij een geitenboer en mij wat geld bij elkaar verdiend om een ECHTE herenbrommer te kunnen kopen. Dus ik heb een sparta sport 3v uit 1969 gekocht voor een prikkie. (Voor mij nog duur eigelijk). En ik moet zeggen, ik vind hem helemaal geweldig!! Hou van die oude dingetjes

jannie2001
Citeer
Privébericht
Naar profiel
jannie2001

Welkom om het forum!! Leuk om te horen dat je ook zo met de hobby bezig bent. ik was 13 eerste brommer. eerst gekeken naar puchjes maar nee geen crosding. toen een mobylettte av 50 l gevonden leuk dingetje om mee te rjden door de straat ilegaal ahaha. beetej motor problemen en hem toch maar weg gedaan. Toen kwam mijn vader thuis en zei dat hij een brommer had gekregen. wij er heen en jahoor een sparta sport 2v een echte schuurvondst. nieuwe cilinder er op gezet en een halve trap en hij liep. volgens de teller alweer 600 kilometer ilegaal mee rond gereden. paar maandjes een hele mooie sparta lucky er bij gekocht echt nette staat. en nu heb ik nummer 3 een happy uitelkaar liggen en ga ik restaureren. de sport loopt momenteel niet komt door ontseking probleempje waarschijnlijk condenator kapot. Is een leuke hobby met die oudjes. heb persoonlijk niks met nieuwe scooters plastic troep. tuft mooi wat weg op de spartas hier. heb je ook een foto van je brommer colectie? gr jan alberts 15 jaar uut grunn (groningen) 

Ouwe Luuk
Citeer
Privébericht
Naar profiel
Ouwe Luuk

Hi Ramon,

Mooi dat Sparta leeft bij de jeugd; ik rijd al vanaf mijn 10e op Sparta en het blijft leuk. Ik hoop dat ik mijn oudste zoon (nu 14) tegen die tijd ook zo gek kan krijgen. Ik wens je vele plezierige kilometers toe!

Groet RonaldOver dit topic

Gestart 17 Augustus 2016 door RamonDeelen

Laatste reactie door Ouwe Luuk


Meest recente posts

Geen brandstof SpartaMatic AV
Klinkt een beetje als de vraag van Veldhorst 22 Augustus 2022,...
6 December | 19:55 uur door GerardMous

Vervangen handschakelhandvat
Hallo, Spijt me voor de late reactie maar bedankt voor jullie...
3 December | 13:24 uur door gijsdv

gezocht rubber tussen blokje en eind ketingkast
Hoi Ties, ze staan nu beiden op marktplaats! Succes! Groet Ronald
28 November | 19:47 uur door Ouwe Luuk

Sparta 3V sport 1977 met kenteken te koop
Ik heb een rode Sparta 3V sport uit 1977 te koop. Loopt netjes, er...
27 November | 12:15 uur door Lowenthal

sparta broommers gezocht
Hoi Michiel, Ik heb een Sparta sport 3V uit1977 die ik wil...
27 November | 12:06 uur door Lowenthal

Facebook

Like ons op Facebook en blijf zo op de hoogte van de club: